CS:GO

Tak ani tentokrát! Dynamo Eclot do zápasu se SINNERS nenastoupí...

Tak ani tentokrát! Dynamo Eclot do zápasu se SINNERS nenastoupí...
13. 10. 2022
  |  

Tolik očekávaná bitva mezi Dynamo Eclot a SINNERS Esports v CS:GO se opět odkládá. První jmenovaný celek vzdal zápas v rámci Elisa Invitational Fall 2022 nenastoupí, druhý zmíněný tak míří do play-off.

Značná část domácí scény to chce vidět. Souboj o pozici české jedničky v závěru roku 2022, bitva mezi Dynamo Eclot a SINNERS. Ani tentokrát se souboj neodehraje, protože Dynamo Eclot do souboje v Elisa Inviational Fall 2022 nenastoupí.

"ECLOT forfeited our match, cause they are unable to play it from LAN with shit pracc rooms. That means we are in play-off in Elisa," uvedl Jindřich "ZEDKO" Chyba na svém Twitter účtu. Zápas také zmizel i z HLTV portálu a je na 99 % jasné, že se neodehraje. 

Český tým Dynamo Eclot se aktuálně nachází ve slovenské Nitře, kde se koná MSR 2022 v CS:GO od Y-Games / Yzone. Po včerejších technických problémech například musela eSuba předčasně skončit v kvalifikaci na evropský turnaj CCT Central Europe Series 3. 

Jednou z možných dalších příležitostí na vzájemný střet Dynamo Eclot a SINNERS bude Mistrovství ČR v CS:GO, konané na začátku listopadu v Brně.

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.