CS:GO

Tajemná bitva na úvod Thunderpick European Series?! Na Sampi čekají Entropiq

Tajemná bitva na úvod Thunderpick European Series?! Na Sampi čekají Entropiq
24. 7. 2023
  |  

Už známe rozpis prvních kol kvalifikačního turnaje Thunderpick World Championship 2023: European Series #1. S kým se utkají tuzemské sestavy SINNERS a Sampi, respektive česká organizace Entropiq, pro kterou by mělo jít o premiérový turnaj?

Organizace Entropiq ještě oficiálně nepředstavila novou CS:GO soupisku, kromě AWP hráče forsyyho, nicméně už teď má pozvánku do mezinárodního soupeření v rámci Thunderpick World Championship 2023: European Series #1. Nyní už je dokonce známé, s kým se celek na úvod utká. Ostatně své soupeře znají i dva další česko-slovenští zástupci, týmy Sampi a SINNERS.

SINNERS se budou muset už ve čtvrtek od 10:00 popasovat s nepříjemným rumunským celkem Nexus Gaming, který se aktuálně nachází v rámci HLTV Ranking jen pár míst za českým celkem. Oba týmy se střetnou po dlouhé době, a i vzhledem k aktuální formě by mělo jít o velmi vyrovnaný duel.

Druhé zajímavé střetnutí z pohledu česko-slovenských fanoušků pak bude mezi Sampi a Entropiq. První jmenovaný změnil pouze AWP hráče, kdy českého snipera blogg1se nahradil Slovák fino, druhý zatím pouze AWP hráče ohlásil. K jejich vzájemnému střetnutí by mělo dojít už v sobotu od 16:00.

V případě vítězství se SINNERS postaví lepšímu z dvojice SAW vs. EPIC DUDES, naopak vítěz duelu Sampi vs. Entropiq se střetne s lepším z dvojice 9Pandas vs. Let Us Cook. Navíc ve 3. kole single-elimination bracketu naskočí také nasazené celky, mezi kterými jsou kupříkladu Into The Breach s českým hráčem Adamem "NEOFRAG" Zouharem anebo MOUZ se Slovákem frozenem, či Apeks s jeho krajenem STYKEM.

Do hlavní fáze Thunderpick World Championship 2023 postupuje pouze vítěz a finalista, přičemž k postupu získají také $5,000, respektive $20,000.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.