League of Legends

T1 Rekkles? Populární Švéd by měl zamířit do akademie mistrů světa

T1 Rekkles? Populární Švéd by měl zamířit do akademie mistrů světa
20. 11. 2023
  |  

Zajímavá novinka! O služby Rekklese stojí T1, které by rádo získalo supporta do své akademie. Jeden z nejpopulrnějších hráčů může dokonat unikátní přestup a nastupovat v Challenger Lize LCK.

Největší bomba přestupového okna? Podle informací portálu Sheep Esports by do akademie T1 měl zamířit Rekkles. Švédský hráč si své jméno udělal jako ADC, ale v polovině letošního roku se rozhodl role-swapnout na supporta. Právě tuto pozici by měl hájit v korejském celku.

Pokud se zpráva potvrdí, půjde o jedno z hlavních překvapení offseason. Rekkles za sebou neměl příliš povedený start do 2023. „Pracovalo se mi s ním dobře, ale pod tlakem se vracel ke svým návykům, které mi přijdou outdated,“ popsal spolupráci se Švédem český kouč Nigthshare, jenž s ním měl tu čest právě ve Fnatic.

Po jeho role-swapu organizace neměla zájem s ním pokračovat v hlavní sestavě, Rekkles se tedy „uklidil“ a posledních šest měsíců pouze trénoval. Byl spojovaný již dříve s přestupem do KOI a jeho jméno padlo jako varianta u několika LEC i ERL týmů. Nakonec to vypadá, že čtyřnásobný LEC šampion poprvé opustí Evropu.

Čerstvý světový šampion má údajně o jeho služby zájem do svého academy týmu. Během Worlds byl prý několikrát viděn v tréninkovém centru T1, ale zprávy o možném přestupu se objevily až nyní. Šlo by o jeden z nejunikátnějších přestupů, protože na trase západ-východ se nepřestupuje.
 
Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.