CS:GO

Souhrn: SINNERS v dramatické koncovce ovládli mapu Inferno a celkově vítězí 2:1

Souhrn: SINNERS v dramatické koncovce ovládli mapu Inferno a celkově vítězí 2:1
3. 5. 2021
  |  

Spring Sweet Spring #1 dospěl do play-off a SINNERS jsou opět u toho. Sleduj na našem streamu, jak se bude tuzemské jedničce dařit.

Během pondělního dopoledne se rozhodne, zda SINNERS dostanou možnost ve čtvrtfinále Spring Sweet Spring #1 vyzvat světovou sedmičku, tým FURIA. Chybí k tomu jediné. V dnešní BO3 sérii porazit Lyngby Vikings s nimiž mají velmi pozitivní bilanci.

SINNERS vs. Lyngby Vikings - 2:1

Souhrn:

SINNERS nezačali sérii se svým soupeřem, který se nachází o několik desítek míst pod nimi, vůbec dobře. V prodloužení padli na Vertigu, své vlastní mapě a cesta sérií se zdála téměř nereálnou. Na mapu Train však nastoupil kompletně nový celek. SINNERS na druhé mapě dominovali a odnesli si výsledek 16:7, přičemž Lyngby Vikings neměli mnoho šancí, jak s tímto výsledkem v průběhu něco dělat.



Na rozhodující mapě, kterou bylo Inferno, však začali soupeři českého celku fantasticky. Vedení 10:5 po polovině znamenalo solidní náskok. Výborně hrající Oskar a beastk1 na "bananánu" za CT kralovali, čímž dostali zápas do prodloužení. To bylo od začátkem tahu na jednu branku, která patřila Lyngby VIkings. SINNERS se tak po dramatické koncovce mohou radovat z postupu do čtvrtfinále, kde v úterý od 18:00 vyzvou celek FURIA.

Předzápasové informace:



Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.