CS:GO

Souhrn: SINNERS padli s FURIA 1:2

Souhrn: SINNERS padli s FURIA 1:2
4. 5. 2021
  |  

Je to tady! Očekávaná čtvrtfinálová bitva mezi SINNERS a FURIA ve Spring Sweet Spring #1 se stává realitou. Uspěje česká jednička a připíše si doposud nejcennější skalp?


Souhrn:

První mapu jasně ovládli Brazilci, kteří dominovali od samotného úvodu a velkou část chyb SINNERS dokázali okamžitě trestat. Světlé záblesky se na hře SINNERS projevovaly, bohužel jich však nebyl dostatek a tak první mapu prohráli rozdílem třídy 16:7. Druhá nabrala grády ve prospěch SINNERS, kteří ukázali své kvality na mapě Vertigo a po zásluze sérii vyrovnali. Poslední mapa také začala v úvodních kolech pro domácí jedničku dobře. Následně se však na serveru projevila síla brazilského celku, kteří nastolili vražedné tempo. Výsledkem byla dominance 16:6.

Předzápasové informace:

Včera to byla strhující bitva, které nechyběly emoce, hero playe i chyby na obou stranách. SINNERS dokázali přetlačit Lyngby Vikings až v závěrečných kolech na mapě Inferno a konečně se tak podívají do čtvrtfinále turnaje od pořadatele série "Sweet". Ve čtvrtfinále Spring Sweet Spring #1 narazí SINNERS na nasazený tým FURIA. Brazilskou sestavu, která aktuálně drží 7. místo v žebříčku HLTV.org a za pár dní jí čeká play-off DreamHack Masters Spring. Je těžké porovnávat winratio na jednotlivých mapách, protože oba dnešní soupeři hrají pravidelně proti jiným celkům, respektive celkům jiné úrovně. Nezbývá než věřit v úterní zázrak. Nejedenkrát se v této sérii turnajů stalo, že favorit v tento čas turnaje klopýtl.

SINNERS vs. FURIA

Zobrazená hodnota kurzů je k 4. květnu 2021 9:30
Ministerstvo financí varuje: Účastní na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.