League of Legends

Superteam končí! G2 přejeli Vitality 3:0. Jankos překonal hranici 1500 killů v LEC

Superteam končí! G2 přejeli Vitality 3:0. Jankos překonal hranici 1500 killů v LEC
1. 4. 2022
  |  

Vitality končí! G2 Esports dokázali porazit evropský "superteam" 3:0, čímž vyřadili soupeře z turnaje. LEC zažívá velký šok jarních play-offs.

G2 Esports se podařilo zvládnout zápas v Lower Bracket vyřazovací fáze LEC Spring 2022 s Vitality v poměru 3:0. V úvodní hře tým tažený caPsem dokázal zvládnout nesmírně vyrovnanou mid-game a před 30. minutou přebral otěže zápasu.

Vitality nedokázali po několika situacích reagovat a ze hry se poroučeli po 33. minutách. Na blue-side hrající Vitality ve hře číslo dva mohli složit reparát, ale nepovedlo se. Polský hráč Jankos, který zaznamenal více než 1500 killů v LEC, skvěle vycítil moment, kdy bylo třeba vytvořit tlak na toplane Vitality. Alphariny nedokázala soupeřům v agresi zabránit a G2 tak kráčeli za druhým vítězstvím.

Ve 3. hře to už začínalo vypadat na převahu a tlak Vitality, kterým vyšla early game. Následně však nedokázali Vitality využívat macro play převahu a nechali G2 se vrátit zpět do hry. Dragon soul a tlak otáčel vývoj hry, která opět dopadla pro G2 Esports, kteří tak postupují, Vitality naopak končí.

Vitality vs. G2 Esports

Výsledek - 0:3
  • Game 1 - G2 WIN
  • Game 2 - G2 WIN
  • Game 3 - G2 WIN

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport