CS:GO

STYKO má nového spoluhráče! Do Apeks míří bývalý hráč BLUEJAYS

STYKO má nového spoluhráče! Do Apeks míří bývalý hráč BLUEJAYS
1. 7. 2023
  |  

Severský celek Apeks má novou posilu do CS:GO sekce. Přichází hráč se zkušenostmi z BLUEYJAYS a balkánské scény Aleksandar "CacaNito" Kjulukoski, který bude mít za cíl nahradit Justinase "jL" Lekaviciuse.

Dvaadvacetiletý makedonský CS:GO hráč Aleksandar "CacaNito" Kjulukoski má nové působiště. Po konci angažmá v BLUEYJAYS přestupuje do severské organizace Apeks, která hledala náhradu po odchodu litevského hráče Justinase "jL" Lekaviciuse. Ten společně s dalšími evropskými hráči zamířil do Natus Vincere.

"Jsem vděčný za tu neuvěřitelnou šanci být součástí tohoto týmu a mít možnost společně změnit hru. Po několika vážných tahanicích s více družstvy jsem se nakonec rozhodl přidat se k Apeks. Panuje tu prostě úžasná atmosféra - dobří lidé, transparentnost a spousta tvrdé práce, která se dokonale shoduje s mými cíli," sdělil pro klubový web Aleksandar "CacaNito" Kjulukoski při svém příchodu.

Výměna dobře hrajících hráčů není nikdy snadná, a u Apeks to dost možná bude platit dvojnásob. Po kvalitní polovině sezony totiž bude muset nový přírůstek do sestavy společně se svými spoluhráči navázat na předchozí výkony a ještě je posunout o krok dál.

V dalších týdnech bude čekat tým Apeks, včetně slovenského hráče Martina "STYKO" Styka bootcamp v Oslu od 10. července a následně se zúčastní tým turnaje IEM Cologne 2023. 

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.