CS:GO

Stickers pro BLAST.tv Major Paris 2023 jsou venku! Jak vypadají?

Stickers pro BLAST.tv Major Paris 2023 jsou venku! Jak vypadají?
5. 5. 2023
  |  

S blížícím se BLAST.tv Major Paris 2023 se objevily vytoužené samolepky, na které komunita čekala, a které doplní závěrečný CS:GO Major v historii. Jak vypadají?

Už za pár dní, konkrétně 8. května, se rozběhne BLAST.tv Paris Major 2023: Challengers Stage a hned v prvním kole swiss formátem hrané stage nás čekají pikantní zápasy pro česko-slovenské účastníky, kdy MOUZ s frozenem vyzvou Ninjas in Pyjamas, OG Esports s NEOFRAGem narazí na ENCE a STYKO s týmem Apeks vyzve Team Liquid.

Ještě předtím, než se v hlavním městě Francie celá akce rozběhne, Valve zveřejnilo vzhled a cenu samolepek pro poslední CS:GO Major v historii. Ten je podobný jako při předchozích turnajech největší světové finanční dotace a prestiže.
Přehled samolepek Legends Teams na BLAST.tv Paris Major 2023 | Zdroj: Facebook @Fragtimecz
Kromě samolepek je venku i tzv. Viewer Pass, se kterým můžete dělat populární Pick'em s cílem získat diamantovou minci, suvenýry nebo grafity. Ty jsou k dispozici za necelých 10, respektive 17 eur. Více informací naleznete přímo na stránce Steamu.

Na kompletní sady se, kromě svých účtů, můžete podívat například na stránku FRAGTIME, která sdílela jednotlivé úrovně Challengers, Contenders i Legends týmů a také několika hráčů. Svoji osobní samolepku s podpisem sdílel také český hráč Adam "NEOFRAG" Zouhar na svém Twitter účtu.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.