CS:GO

Jake "⁠Stewie2K⁠" Yip patří oficiálně Evil Geniuses

Jake "⁠Stewie2K⁠" Yip patří oficiálně Evil Geniuses
18. 1. 2022
  |  

Organizace Evil Geniuses začíná potvrzovat spekulovaná jména do své CS:GO sestavy. Dnes večer se oficiálně novou posilou stal čtyřiadvacetiletý Jake "⁠Stewie2K⁠" Yip.

V CS:GO rosteru Evil Geniuses po řadě změn zůstala pouze dvojice Vincent "⁠Brehze⁠" Cayonte & Tsvetelin "⁠CeRq⁠" Dimitrov. Během 24. prosince organizace potvrdila také příchod francouzkého trenéra maLeKa a dnes se přidává oficiálně i Major vítěz Jake "⁠Stewie2K⁠" Yip.

Čtyřiadvacetiletý severoamerický hráč spojil značnou část své kariéry s další zámořskou organizací s názvem Team Liquid, s níž získal největší trofeje své kariéry a také Intel Grand Slam v rekordním čase.

Nyní čeká Stewieho i zbytek sestavy o poznání těžší cestat stát se nejen jedničkou v Severní Americe, ale i všude po světě. Obměněná sestava Evil Geniuses si "musí" pospíšit s oznamováním dalších jmen, premiéru tým zažije už 30. ledna, kdy vyzve Vitality, kteří také prošli značnými změnami. Právě s bývalími hráči Astralis má Stewie spoustu (ne)vyřízených účtů z dob, kdy se Liquid a dánský celek přetahovali o post světové jedničky.

Další spekulovaná jména, která by sestavu měla doplnit jsou Timothy "⁠autimatic⁠" Ta and William "⁠RUSH⁠" Wierzba. Na oficiální potvrzení si však budeme muset stále počkat.




Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.