CS:GO

Startují kvalifikace na ESL Challenger Rotterdam. Uvidíme na startu také SINNERS?

Startují kvalifikace na ESL Challenger Rotterdam. Uvidíme na startu také SINNERS?
8. 9. 2022
  |  

Další ESL Challenger turnaj se odehraje v Rotterdamu. Možnost kvalifikace mají také týmy z otevřené kvalifikace, která startuje dnes. Uvidíme na startu také některé z česko-slovenských týmů?

Už za měsíce se odehraje turnaj ESL Challenger at DreamHack Rotterdam 2022, jehož vítěz si zajistí postup na prestižní ESL Pro League Conference Season 17 a získá $50,000 k tomu. Motivace tak bude pro 8 účastníků násobně větší.

Obsazení dalšího ESL Challenger turnaje vytvoří 4 pozvané celky z rankingu, které doplní vítěz severoamerické, jihoamerické, jihoafrické a evropské kvalifikace. 
Právě poslední nás bude zajímat i z pohledu zájmu a účasti česko-slovenských sestav. S největší pravděpodobností tak uvidíme v boji například SINNERS nebo Dynamo Eclot. Otevřená kvalifikace bude opět nekonečnou spletí BO1 duelů.

Evropská kvalifikace ESL Challenger Rotterdam 2022 se bude skládat ze dvou otevřených kvalifikací, přičemž první startuje už dnes, a následné closed kvalifikace, kde doplní kvalifikanty 4 pozvané týmy. Osmička týmů se formou double-elimination bracketu utká o jediný slot na turnaji v nizozemském přístavním městě.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.