CS:GO

Startuje další sezona 2. divize European Pro League. Na startu Dynamo Eclot, ENTERPRISE a BRUTE

Startuje další sezona 2. divize European Pro League. Na startu Dynamo Eclot, ENTERPRISE a BRUTE
4. 8. 2023
  |  

Už dnes startuje další sezona European Pro League Division 2. Mezi nejrůznějšími tier 2, 3 a 4 týmy jsou také účastníci z našeho regionu. Pozvánky obdržely a přijaly Dynamo Eclot, ENTERPRISE a BRUTE. Kdy a s kým se v rámci skupinové fáze utkají?

V těchto dnech se opět rozbíhá European Pro League Division 2, konkrétně jde sice dle Liquipedii o 10. sezonu, nicméně samotný pořadatel uvádí, že se jedná teprve o 5. sezonu, kdy je liga rozdělena na první a druhou divizi. Turnaj bez pokrytí na HLTV přesto nabízí sympatický prizepool $10,000 a možnost konfrontace se zajímavými tuzemskými celky.

Dnes startuje skupina "A", ve které se nachází také česko-slovenský roster ENTERPRISE Esports, který od 10:00 vyzvou Sashi Esport. Další dvojicí celků jsou ve skupině Team Atlantic a L&G. Pro prvního tuzemského zástupce, který se ukáže v akci, nepůjde o vůbec snadnou cestu do vyřazovací části. 

Už zítra se v akci objeví dost možná pro někoho nečekaně také Dynamo Eclot, které neobdrželo zřejmě pozvánky do jiných turnajů v Evropě a herní praxi po létě bude nabírat také v European Pro League Division 2. Hned v prvním zápase však český celek prověří nepříjemní bulharští hráči 500. Další dva soupeři ve skupině také nejsou žádná ořezávátka, konkrétně jde o Singularity a los kogutos.

Třetí, tedy poslední, zástupce česko-slovenské scény, který se v turnaji objeví odstartuje svoji pouť o další den později. Na BRUTE čeká v úvodním BO3 duelu PGE Turow, následně se celek utká s někým z dvojice KS- vs. EPIC DUDES. Závěrečnou skupinu "D" tvoří ENCE Academy, JANO Esports, Let us Cook a Zero Tenacity.

 


Zdroj úvodní fotografie: Twitter @euproleague_

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.