CS:GO

Spekulace se mění v realitu. JACKZ skončil v G2 Esports a míří do HEET

Spekulace se mění v realitu. JACKZ skončil v G2 Esports a míří do HEET
11. 8. 2022
  |  

Tým HEET, který se aktuálně nachází na 24. místě světového HLTV žebříčku, hlásí skvělou posilu. Do sestavy se přidává po konci v G2 Esports francouzský hráč Audric "JACKZ" Jug.

Třicetiletý francouzský hráč Audric "JACKZ" Jug skončil v G2 Esports a zamířil do čtyřiadvacátého celku světového žebříčku, týmu HEET. Ten je tvořen kompletně francouzskou sestavou, do které nyní zkušený hráč zapadne.

S měsíční přestávkou, kterou JACKZ strávil v DBL PONEY, působil v G2 Esports necelé čtyři roky. Za tu dobu dokázal získat celou řadu pódiových umístění. Ta z velkých akcí však většinou kopírovala pozici "věčně druzí", což doprovázelo celou sestavu i v nejlepších období.

JACKZovo nejlepší umístění z letošního roku bude bezpochyby 2. místo z polských Katowic, kde tým padl ve finále s FaZe 0:3 (Intel Extreme Masters XVI - Katowice), čímž prodloužil dlouhou sérii bez vyhrané mapy v rámci velkých finále.

HEET jsou nyní kompletní, ale G2 Esports stále na dokončení soupisky čekají, a to je ještě ve hře odchod finského in-game leadera Aleksib.

Zdroj úvodní fotografie: @PGL

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport