League of Legends

SPEKULACE: Carzzy a Perkz v jednom týmu? Team Vitality mají vybudovat supertým i s českým ADC

SPEKULACE: Carzzy a Perkz v jednom týmu? Team Vitality mají vybudovat supertým i s českým ADC
1. 11. 2021
  |  

Offseason ještě pořádně ani nezačala a už nyní se chystá hned několik přestupových bomb. Podle zatím nepotvrzených informací plánuje Team Vitality stvořit supertým, ve kterém by figuroval i Čech Carzzy.

Plánovaný návrat midlanera Perkze do EU pořádně zamíchal přestupovými kartami. Podle nepotvrzených informací hledá organizaci, která splní jeho vizi při budování rosteru. A ta by se nyní údajně měla naplnit, do hry totiž vstoupil Team Vitality s plánem vybudovat evropský supertým.

Francouzská organizace již dříve o služby Perkze stála, nicméně Chorvat dal před rokem přednost Cloud9. Nyní vše podle nepotvrzených zákulisních informací směřuje k tomu, že jejich dres v sezóně 2022 skutečně oblékne. Společně s ním by se do Evropy z Team Liquid měl vrátit také toplaner Alphari, oba hráči údajně hodně stojí o to, aby spolu příští rok nastupovali.
Plány Team Vitality ovšem akvizicí těchto dvou hráčů nekončí. Do rosteru by se měl přidat také Carzzy, který poslední dva roky nastupuje za MAD Lions a v půlce listopadu mu končí smlouva. Čech kontrakt zatím neprodloužil a vše směřuje k tomu, že brzy bude volným hráčem. Jeho jméno bylo nejčastěji spojováno s organizací G2, kde se má uvolnit místo po Rekklesovi, nicméně poslední zprávy hovoří právě o přesunu do Team Vitality. Velký zájem o Carzzyho služby by měl mít právě Perkz, který při budování týmu zřejmě bude mít klíčové slovo.

Pokud k tomu skutečně dojde, potkal by Carzzy po dvou letech supporta Labrova, se kterým se zná ze společného angažmá v týmu BIG. Řek za Team Vitality nastupuje již od půlky sezóny 2020 a v rosteru by měl podle všeho setrvat. To samé platí pro současného junglera rosteru Selfmada - Polák v týmu odehrál poslední letní split.

Prozatím se jedná o nepotvrzené plány Team Vitality, je tedy možné, že vše bude nakonec jinak. Pokud se ovšem spekulace potvrdí, vznikne v LEC opravdický supertým ve složení Alphari-Selfmade-Perkz-Carzzy-Labrov. Tento roster budí strach už pouze svým složením, protože každý pozice je obsazena skvělým hráčem. Ambice Team Vitality budou pro rok 2022 ty nejvyšší, včetně triumfu na Worlds.

O vývoji budeme nadále informovat.

Zdroj úvodní fotografie: RIOT Games / LoL Esports

Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.