CS:GO

Spanilá jízda dostává první stopku. SINNERS v ESEA Premier padli se Sangal

Spanilá jízda dostává první stopku. SINNERS v ESEA Premier padli se Sangal
8. 6. 2021
  |  

SINNERS mají skupinu v ESEA Premier S37 skvěle rozjetou. Doposud si připsali plný počet bodů a dnes mohli v krasojízdě pokračovat.

Dnešním soupeřem SINNERS byl velmi málo známý turecký celek Sangal, který měl v aktuálním ročníku ESEA Premier doposud 6 bodů za 2 vítězství ze 3 zápasů.

SINNERS 0:2 Sangal

  • de_inferno 14:16
  • de_vertigo 9:16
Rozpačitý začátek mapy Inferno, během kterého se dostali Sangal 5:2, nechal SINNERS chladnými. Stačilo několik dalších kol a tuzemská jednička byla ve vedení. Celkově se vítězná šňůra zastavila až ve druhé polovině po 11 úspěšných kolech. Úspěšnou CT stranu zažili však také turečtí hráči, kteří po 26 odehraných kolech srovnali na 13:13. Dramatická zápletka úvodní mapy (pick týmu Sangal) skončila až ve 30. kole celkovým vítězstvím Sangal v poměru 16:14. SINNERS nepomohlo ani 34 killů v podání Neofraga.
Druhá mapa série bylo Vertigo, tolik obávaný pick SINNERS se v poslední době zejména na vyšší evropské scéně stal několikrát, bohužel, solidně čitelným, podobně jako před pár měsíci Inferno, na kterém WR SINNERS postupně také padal. Byla šance vykřesat naději a po vyrovnané půli to tak i vypadalo. Bohužel výměna stran a druhá polovina na CT už tak slavná nebyla. Turecký celek tak dokráčel pro vítězství 16:9 a celkově 2:0 v sérii.

Prohry patří i k CS:GO, věříme však, že si domácí jednička toto zaškobrtnutí vybrala nyní a do play-off za pár týdnů vstoupí s tou nejlepší možnou formou.
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.