CS:GO

IEM Dallas 2023: frozen hrdinou! MOUZ zaskočili Heroic a jsou ve finále

IEM Dallas 2023: frozen hrdinou! MOUZ zaskočili Heroic a jsou ve finále
3. 6. 2023
  |  

V prvním semifinálovém střetnutí se chtěl tým MOUZ pokusit o další upset, tentokrát proti týmu Heroic, který byl považován za jednoho z největších favoritů turnaje.

MOUZ začali na svém vlastním picku semifinálovou sérii fantasticky, když zvládli první 3 kola. Pak sice o 3 přišli, ale série dalších 7 vítězných kol jasně určila ráz úvodního dějství. To se ještě Heroic snažili na začátku druhé půle otočit, ale chyba v podobě prohraného full-buy po vyhraném pistol round byla takřka konečnou. Navíc se MOUZ úspěšně dařilo neprohrávat do forcebuy, což vyvrcholilo až stavem 15:6. Heroic sice snížili, nicméně to nestačilo a MOUZ zvítězili 16:8.

Druhá mapa přinesla očekávanou jízdu dánského celku Heroic, kterému se podařilo získat úvodní kola za T-side, po několika bodech ze strany MOUZ ještě navázali a táhli za vítězstvím 10:5 v rámci první půle. S postupem času bylo jasné, že to budou hráči dextera, kteří hráli druhé housle a nic se nezměnilo ani ve druhé půli. Od stavu 14:5 sice ještě MOUZ snížili, ale nestačilo to.

Aktualizujeme.

Heroic vs. MOUZ

Výsledek - 1:2
  • de_vertigo 8:16 (5:10)
  • de_overpass 16:9 (10:5)
  • de_ancient 14:16 (8:7)

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.