CS:GO

Šok ve světovém žebříčku. Academy tým MOUZ se dostal před hlavní tým

Šok ve světovém žebříčku. Academy tým MOUZ se dostal před hlavní tým
8. 2. 2022
  |  

Pondělní aktualizace světového žebříčku v CS:GO pod značkou HLTV přinesla dva klíčové posuny. Oba celky MOUZ se na hraně TOP 30 vyměnily, MOUZ NXT se tak dostal před hlavní soupisku organizace.

První špatnou zprávou pro organizaci MOUZ se stal fakt, že oba dva celky, tedy jak hlavní tým, tak academy celek s názvem MOUZ NXT, vypadly z TOP 30 světového žebříčku. Jakási pomyslná meta všech celků v hodnocení (ne)úspěchů tak po dlouhé době u MOUZ padla.

Další "šokující" zpráva byla, že se MOUZ posunuli až na 33. příčku, přičemž MOUZ NXT "pouze" na 32. místo. Stalo se tak dlouho avizované, leč málo očekávané, academy tým je před hlavní sestavou.

Důvodů pádů je celá řada, nejvíc vyniká chybějící aktivita v zápasech, které by byly trackovány na HLTV. Po nadcházejícím turnaji IEM Katowice 2022 (Play-in), by se tak situace měla změnit.

Kromě několika špatných zpráv zažili fanoušci MOUZ také jednu dobrou, slovenský hráč frozen se rozhodl s organizací prodloužit kontrakt a zůstává tak v boji o úspěchy na tier 1 scéně.

Zdroj úvodní fotografie: Web MOUZ

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.