CS:GO

Snow Sweet Snow #3: SINNERS jdou do boje rovnou v hlavní části

Snow Sweet Snow #3: SINNERS jdou do boje rovnou v hlavní části
29. 3. 2021
  |  

Třetí vydání turnaje Snow Sweet Snow se přeneslo do své hlavní fáze. SINNERS začínají v pondělí 29. března od 12:00.

Třetí vydání turnaje Snow Sweet Snow se přeneslo do své hlavní fáze. Tentokrát na československou jedničku nečekal urputný boj přes dvojitou regionální kvalifikaci a SINNERS mohou soustředit svůj zrak až na hlavní část turnaje, která začíná v pondělí 28. března. Prvním soupeřem bude švédský tým Galaxy Racer.

SINNERS byli ušetřeni minimálně 5 zápasů, což v jejich kalendářích po dlouhých týdnech a měsících, může způsobit přesně ten čas na trénink, který hráči dlouho avizovali. Nyní jej už opět mnoho nebude. Domácí jedničku čeká kromě startu Snow Sweet Snow, také evropský turnaj Funspark ULTI 2021 Regional Series, REPUBLEAGUE Tipos Season 1 a za pár týdnů také Sazka eLEAGUE. 

Prvním soupeřem ve swiss stage Snow Sweet Snow #3 bude Galaxy Racer, švédská sestava pod vedením dánského trenéra, která v sobě kombinuje zkušenosti a dravé mládí. Dle jmen je jednou z nejvýraznějších postav pětadvacetiletý in-game-leader Joakim “disco doplan” Gidetun, který má ve svém záznamu úspěšné tažení ELEAGUE MAJOR 2017 v Atlantě, kde skončil na 3. místě. Spousta fanoušků si jej pamatuje z výměn švédských sestav v letech 2016 a 2017 mezi fnatic a GODSENT. 

V cestě do hlavní fáze turnaje pomohli Galaxy Racer také mladíci Chawzyy a Joelxd. Dva šestnáctiletí hráči, kteří svými výkony táhli tým za postupem proti soupeřům jako LDLC, Young Ninjas (Academy tým Ninjas in Pyjamas, pozn. red.) nebo Lilmix. Start zápasu je naplánován na pondělních 12:00. 

Kromě SINNERS dostali do swiss stage pozvány také týmy jako Winstrike, Sprout nebo forZe. Po několika týdnech tak má domácí tým šanci uspět mezi výše postavenými celky, což by mohlo znamenat, po lehkém pádu, opět posun v žebříčku HLTV.org.

Vysílání vám opět ve spolupráci Sazky a Czech News Center přineseme s českým komentářem na Facebook stránce Sazka Esport a twitch kanále eLEAGUEcz. Vysílání startuje v pondělí ve 12:00 a posléze každý další den a čas zápasu SINNERS.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.