CS:GO

Slovensko na úvod přípravy porazilo Srbsko 3:0

Slovensko na úvod přípravy porazilo Srbsko 3:0
5. 6. 2021
  |  

První oficiální zápas čeká na tým Slovenska v CS:GO dnes večer od 20:00. Výběr trenéra KETUBOra otestuje reprezentace Srbska.


UPDATE výsledek:

Slovensko 3:0 Srbsko (de_inferno 16:7; de_dust 2 16:13)

Úvodní zápas, úvodní vítězství. Šlo sice jen o přípravu, přesto hra reprezentace Slovenska lecos ukázal. V první řadě to, že frozen bude nepostradatelnou součástí, ale výsledek a výkon není jen o něm, ve skvělé formě hrál také mladý system a další hráči. Nutno říct, že KETUBOR bude mít zřejmě co dělat s tím, aby do budoucích zápasů, a posléze i těch v turnajích, vybral to nejlepší z už tak skvělého výběru.

Předzápasové informace:

Celek by měl ve většině zápasů vést ve 17 letech hráč Dark Tigers Tomáš "system" Zemko, dle slov trenéra jde o nejmladšího kapitána všech reprezentací. Nebudou chybět ani dva hráči prověřeni zahraniční scénou, in-game-leader ENTERPRISE Erik "the eLiVe" Sith a aktuální slovenská hráčská jednička David "frozen" Čerňanský.



V úvodní "nominaci" by neměli chybět ani 2 hráči Sazka.BRUTE, slovenské duo Andrej "Adejis" Kameništiak a Matúš "MATYS" Šimko. Ve výběru se také objeví také další talentovaný hráč Rudolf "Rutk0" Kovalčík, který reprezentuje DEFEATERS.
Michal "KETUBOR" Csontoš se nechal také slyšet, že je rád, kolik hráčů má Slovensko na výběr a každý z nich se může předvést. Jen připomeňme, že je stále dost možné, že se v sestavě v nějakém dalším zápase ukáže Martin "STYKO" Styk nebo v Sazka Fantasy podcastu padla také informace o hráči Lukáš "sAvana" Lintner, který reprezentuje eSuba Youngsters.

Coachovat narodak bol moj sen . Dnes mam tu cest viest tento team a som na to patricne hrdy ! Chlapci maju skvely pristup a kazdy jeden moze dnes len potvrdit preco su prave oni v teame . Dakujem boys
KETUBOR
A v jakých soupiskách pro dnešní zápas se oba dva týmy představí? V úvodu jsme avizovali 6 jmen, která KETUBOR nominoval a tudíž dojde k různým rotacím tak, aby se hráči měli možnost ukázat společně.

Sestava SVK:

  • Matúš "MATYS" Šimko
  • Andrej "Adejis" Kameništiak
  • Erik "the eLiVe" Sith
  • Tomáš "system" Zemko
  • David "frozen" Čerňanský 
  • Rudolf "Rutk0" Kovalčík

Sestava Srbska:

V případě výběru Srbska stále čekáme na potvrzení soupisky

Stream by měl být dostupný v rámci ChuckTV, díky kooperaci Slovenské asociácie elektronických športov a Y-Games od 20:00. 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.