CS:GO

Slovenská reprezentace jde na odvetu se Srbskem. V sestavě se objeví nové jméno

Slovenská reprezentace jde na odvetu se Srbskem. V sestavě se objeví nové jméno
12. 6. 2021
  |  

Po týdnu se opět v akci ukáže reprezentace Slovenska. Která v odvetě vyzve Srbsko, se kterým si minule poradila relativně jasně 3:0. Trenér KETUBOR však před dnešním zápasem sáhne do sestavy.

Michal "KETUBOR" Csontoš vzal možnost tvořit CS:GO reprezentaci Slovenska za své a domluvila se tak odveta s výběrem Srbska, které bylo minulou sobotu poraženo poměrně jasným rozdílem třídy. Dnes se všechno chystá k odvetě tohoto přátelského zápasu.
Zápas dopadol výborne, tímová chémia bola super a myslím si, že sa každému hralo dobre. Bola to neskutočná skúsenosť zahrať si s hráčom, ako frozen. Je toho už teraz veľa, čo sme sa od neho naučil a teším sa na ďalšie zápasy s nim
system
Po prvním zápase
Trenér reprezentace udělal před dalším zápasem v sestavě jedinou změnu. Do utkání nezasáhne Rudolf "Rutk0" Kovalčík a naopak nastoupí hráč eSuba Youngsters Lukáš "sAvana" Lintner.


Všechno jinak zůstává při starém. Tým povede nejmladší in-game-leader Tomáš "system" Zemko, kterého doplní další talentovaný a skvělý hráč frozen. Chybět nebudou ani hráči Sazka.BRUTE Matúš "MATYS" Šimko a Andrej "Adejis" Kameništiak nebo další in-game-leader, tentokrát z týmu ENTERPRISE, Erik "the eLiVe" Sith.

Bohužel se podle našich informací nepovedlo uvolnit z týmových povinností hráči Martina "STYKO" Styka, který by byl zajisté velkou posilou.

Sestava SVK:

  • Matúš "MATYS" Šimko
  • Andrej "Adejis" Kameništiak
  • Erik "the eLiVe" Sith
  • Tomáš "system" Zemko
  • David "frozen" Čerňanský 
  • Lukáš "sAvana" Lintner
Stream je možné sledovat od 20:00 na twitch.tv/yzonesk:

 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.