CS:GO

Slovák frozen prodloužil kontrakt v MOUZ. Udrží s týmem pozici před nastupující NXT akademií?

Slovák frozen prodloužil kontrakt v MOUZ. Udrží s týmem pozici před nastupující NXT akademií?
4. 2. 2022
  |  

Slovenský hráč David "frozen" Čerňanský pokračuje v MOUZ, kde prodloužil stávající kontrakt. Vydrží však celek nátlak nastupující akademie?

Stále ještě devatenáctiletý Slovák působí v MOUZ už od března 2019, téměř tříleté působiště tak neopustí ani na startu roku 2022. David "frozen" Čerňanský v organizaci navázal na úspěšné období česko-slovenských hráčů, kteří zde působili.

Dosavadním největším úspěchem celku v době, kdy v něm frozen působil, je bezpochyby vítězství v ESL Pro League Season 10 a také ICE Challenge 2020. V obou případech si slovenský hráč se spoluhráči přišel na miliony korun.

Informaci o prodloužení kontraktu potvrdila samotná organizace na svých sociálních sítích. Ještě předtím však stihla značnou část příznivců "vyděsit" příspěvkem, o kterém nebylo jisté, zda bude fungovat jako "rozlučka" se slovenským hráčem nebo právě informace o prodloužení.

Frozen se svými spoluhráči již 15. února vstoupí do turnaje IEM Katowice Play-in. Dost možná se ještě předtím dočkáme velkého šoku, kdy MOUZ NXT (akademie organizace) dýchají ve světovém žebříčku na hlavní celek.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.