CS:GO

Skvělý týmový výkon! ENTERPRISE přehráli 2:0 PACT a mají jistotu baráže ESEA Premier

Skvělý týmový výkon! ENTERPRISE přehráli 2:0 PACT a mají jistotu baráže ESEA Premier
5. 7. 2021
  |  

Poradíte si s ukrajinsko-srbskou sestavou, Maďary a následně máte vyzvat nevyzpytatelné polské hráče z týmu PACT. Play-off ESEA Advanced nenaděluje lehké úkoly a tomu poslednímu dnes večer měli čelit hráči ENTERPRISE.

ENTERPRISE jsou jediným česko-slovenským týmem, který se podíval v aktuálním ročníku ESEA Advanced do play-off, aby mezi celkem 16 týmy zabojoval o možnost účasti v ESEA Premier, druhé nejvyšší CS:GO ligy světa. Boj to není vůbec jednoduchý, přímo do Premier míří pouze vítěz play-off, další 3 celky mají možnost zahrát si baráž proti týmu ze zmíněné vyšší soutěže.

Doposud ENTERPRISE přešli přes celky ONYX a Budapest Five, dnes jim v boji o TOP 3 stál polský celek PACT.

ENTERPRISE vs. PACT

  • Výsledek - 2:0
    • de_overpass 19:15 (7:8)
    • de_inferno 16:8 (8:7)
    • de_dust2
Úvodní mapu mapou série semifinále Upper Bracketu ESEA Advanced se stal Overpass, který lépe začali polští hráči, kteří si postupně vypracovali solidní náskok. ENTERPRISE se posléze dostali do tempa díky dobrému závěru první polovinu se měnily strany za stavu 7:8.
Ve druhé polovině se dokonce ENTERPRISE dostali do vedení, ovšem sérií 5 kol PACT odpověděli a jako první získali map point. Sám in-game-leader Erik "the eLiVe" Sith si připsal hned v dalším kole důležité 3K, které zajistily pokračování za stavu 13:15. Pak se z toho stala ovšem krasojízda česko-slovenské pětice, která vygradovala v prodloužení výsledkem 19:15. Skvělou první mapu měl za sebou s 27 killy Lukáš "Levi" Bouřa

Podobný průběh měla také první polovina na mapě Inferno (pick PACT), polští hráči šli do vedení v úvodních kolech, vyrovnanost kol následujících ale určila trend, který dospěl až do stavu 8:7 pro tuzemskou sestavu. Posléze se ale společně ENTERPRISE trhli jako tým a dokázali se dostat do vedení, které neustále navyšovali. PACT odpověď nenašli a bylo hotovo!

ENTERPRISE vítězí na druhé mapě 16:8, což jimž zajišťuje vítězství a TOP 3 v ESEA Advanced. Česko-slovenskou sestavu tak uvidíme minimálně v baráži o ESEA Premier.

Zdroj úvodní fotografie: CNC / Sazka eLEAGUE
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport