CS:GO

SINNERS zničili lotyšského soupeře a slaví vítězství v úvodním zápase CCT Central Europe

SINNERS zničili lotyšského soupeře a slaví vítězství v úvodním zápase CCT Central Europe
20. 10. 2022
  |  

SINNERS naskočili do CCT Central Europe Series 3 přesvědčivým vítězstvím nad lotyšským Wolsungem 2:0. Svého soupeře nechali uhrát jen 13 kol.

Prvním tuzemským zástupcem, který rozehrál svůj úvodní zápas třetí sezóny CCT Central Europe, se stali hráči SINNERS. Ti za svého soupeře dostali lotyšský celek Wolsung, který na dnešní zápas nebude vzpomínat v nejlepším.

SINNERS vs. Wolsung

Výsledek - 2:0
  • de_mirage | 16:9 (8:7)
  • de_overpass | 16:4 (12:3)
  • de_ancient |

Výhodu prvního picku měli hráči liberecké organizace, kteří si za svou mapu vybrali de_mirage. Začátek této mapy se podařil lépe SINNERS, kteří se na T straně velmi rychle dostali do vedení 4:0. Poté se na scoreboard dostali i lotyši, kteří dokázali v první polovině držet tempo a strany se tak měnily za stavu 8:7 pro hříšníky. Za CT stranu už SINNERS plně dominovali, soupeře pustili pouze ke dvěma vítězným kolům a připsali si vedení 1:0 po výhře 16:9.

Druhou mapou se stal overpass, velmi oblíbená mapa týmu SINNERS, kteří mohli začínat na CT straně. Fakt, že je právě overpass u SINNERS velmi oblíbený, bylo vidět hned od samého začátku zápasu. Hříšníci svého soupeře k ničemu nepouštěli, dominovali celé první polovině a se stavem 12:3 po první polovině mohli být více než spokojeni. V druhé polovině se našemu zástupci podařilo vyhrát pistol round, následně i další dvě kola a o vítězi bylo prakticky rozhodnuto. Wolsung se zmohl ještě na jedno čestné kolo, ale prohru 16:4 již odvrátit nedokázali.

SINNERS tak zaujímají skóre 1-0 ve swiss roundu a čekají na svého soupeře do druhého kola. Své zápasy úvodního kola mají před sebou z našich zástupců ještě Dynamo Eclot a ENTERPRISE.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.