CS:GO

SINNERS zítra rozehrají uzavřenou kvalifikaci FiReLEAGUE. V cestě jim stojí tým MASONIC

SINNERS zítra rozehrají uzavřenou kvalifikaci FiReLEAGUE. V cestě jim stojí tým MASONIC
30. 8. 2022
  |  

Tuto středu nám startuje uzavřená kvalifikace mezinárodního turnaje FiReLEAGUE 2022, které se zúčastní i liberecká organizace SINNERS. V prvním zápase narazí na dánské MASONIC

Main event FiReLEAGUE se nám pomalu, ale jistě blíží a tak nám již startují uzavřené kvalifikace. Právě ta evropská, která tuzemské fanoušky zajímá nejvíce, startuje již zítra. Hned v úvodním duelu kvalifikace o jedno postupové místo se představí SINNERS proti dánské sestavě týmu MASONIC. 
Kromě těchto dvou týmů se nám v turnaji představí také týmy jako Sprout, Apeks, SAW nebo Bad News Eagles. Celá kvalifikace pro osm týmů se hraje formátem BO3 single elimination a její vítěz se podívá na main event FiReLEAGUE 2022, jenž by se měl konat na slavném stadionu FC Barcelona, Camp Nou. 

Cesta SINNERS tak startuje již zítra v 19:10 a v případě postupu se v pátek představí proti vítězi zápasu FTW Esports vs. Bad News Eagles. Pro dalšího zástupce naší scény, Martina "STYKO" Styka, začíná turnaj až ve čtvrtek, kdy se svým týmem Apeks vyzve portugalský celek SAW.

Zdroj úvodního obrázku: Twitter @FiReLeagueCSGO
Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.