CS:GO

SINNERS začínají s CCT Central Europe 5 s týmem MOUZ NXT. Dokáží na 55. tým světa vyzrát?

SINNERS začínají s CCT Central Europe 5 s týmem MOUZ NXT. Dokáží na 55. tým světa vyzrát?
18. 3. 2023
  |  

Dokáží SINNERS Esports v prvním zápase swiss skupiny CCT Central Europe Series 5 uspět proti týmu MOUZ NXT? Přinášíme preview zápasu, který se odehraje už v neděli po obědě.

Už včera jsme přinesli informace o rozlosování prvního kola skupinové fáze středoevropské zastávky turnaje CCT. Na česko-slovenskou jedničku, tým SINNERS Esports, čeká v prvním duelu mezinárodní tým MOUZ NXT. Právě soupeř SINNERS ujížděl na vlně vítězství, o kterou přišel až včera v rámci CCT West Europe, kde prohrál s francouzskými HEET 1:2. Naopak u SINNERS se střídají vítězství a porážky. 

Zajímavé bude tedy sledovat, kdo se stane za SINNERS vůbec nastoupí. Aktuálně je na HLTV napsán stále Outex, který příležitosti v mezinárodních sestavách dostával doposud, ovšem na Tipsport CS:GO Praha už byl na soupisce napsán Simon "KWERTZZ" Horák, který předvedl velmi dobré výkony v pátečních zápasech s GLORE a Sampi.

Pokud vám bylo více než 18 let, můžete si sledování zápasu také zpestřit s kurzy. Na vítězství MOUZ NXT je aktuálně vypsán kurz 1,72:1. Na výhru česko-slovenského celku je posléze nasazen kurz 2,00. Zajímavá možnost je však také u kurzu, že uvidíme více než 2 (tedy všechny 3) mapy v zápase. Tato příležitost je za 1,85:1.

Přímý přenos utkání SINNERS, a zřejmě i dalších zápasů, v rámci skupinové fáze můžete sledovat s česko-slovenským komentářem na Twitch kanále REPUBLEAGUE

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.