CS:GO

SINNERS začínají CCT Central Europe 7 s týmem RUBIK

SINNERS začínají CCT Central Europe 7 s týmem RUBIK
1. 8. 2023
  |  

Dokáže české CS:GO sestava SINNERS Esports uspět na úvod CCT Central Europe Series 7? V prvním duelu bude na domácí celek čekat sestava maďarského týmu RUBIK. Zažijí tuzemští reprezentanti úspěšný vstup do turnaje?

Česká CS:GO sestava SINNERS Esports startuje v prvním kole skupinové fáze CCT Central Europe Series 7 už dnes od 19:00 proti maďarské sestavě RUBIK, kterou táhne zejména dvaadvacetiletý Fodor "fleav" Levente, který v minulosti reprezentoval například Budapest Five nebo GameAgents.

SINNERS budou chtít navázat na úspěšné tažení CCT North Europe Series 6, které skončilo až ve čtvrtfinále na celku SAW (0:2), předtím však získal řadu vítězství v řadě a postupně se posunul také HLTV žebříčkem. Dnes to ovšem proti maďarskému soupeři nebudou mít snadné.

Tým z 57. místa HLTV rankingu se prezentuje zejména skvělou mapou de_mirage (82 % WR ze 17 map), decentní de_nuke (67 % WR z 6 map) a de_ancient (70 % z 10 map), stejně tak vyhráli například všechno na Anubisu, nicméně mají tragický Overpass (12 % z 8 map), což by mohla být voda na mlýn pro český celek.

Na vybrané zápasy z prvního kola swissu turnaje CCT Central Europe Series 7 si můžete vsadit, pokud vám bylo více než 18 let, také na SazkaBETu. Přímý přenos duelů je následně možné sledovat na Twitch kanále CCT_CS nebo s česko-slovenským komentářem na REPUBLEAGUE. SINNERS by měli jít do akce v 19:00.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.