CS:GO

SINNERS vstupují do play-off CCT North Europe S7. Uspěje tuzemský celek proti brazilským Fake Natty?

SINNERS vstupují do play-off CCT North Europe S7. Uspěje tuzemský celek proti brazilským Fake Natty?
25. 8. 2023
  |  

Česká sestava SINNERS Esports se už dnes od 14:00 postaví v osmifinále turnajové série CCT North Europe Series 7 brazilskému celku Fake Natty, za který hraje například legendární coldzera. Jak si s 56. týmem světového rankingu tuzemský zástupce poradí?

Část hráčů sestavy SINNERS Esports se v Rumunsku připravuje na víkendová klání ve skupině IESF World Championship 2023, druhá pak v Liberci na start RETAKE Festival BYOC LAN akce. Přesto však česká pětice nastoupí od 14:00 do zápasu v mezinárodní turnajové sérii CCT North Europe Series 7.

V prvním kole vyřazovacích bojů (osmifinále) čekají na tuzemské zástupce hráči brazilského celku Fake Natty, kteří se aktuálně nachází na 56. místě světového rankingu HLTV. Brazilci se však v posledních týdnech konfrontují zejména z celky ze svého regionu a když už narazí na evropský tým, skončí to prohrou (např. ex-Viperio - 0:2). 

SINNERS po dlouhé sérii vítězství postoupili do vyřazovacích bojů hned několika turnajů, kde však nestačili na kvalitní týmy jako Monte či Eternal Fire, zvolnili tempo a aktuálně se účastní prakticky pouze zmíněné turnajové série CCT North Europe Series 7, kde prošli do play-off po skóre 3:1 ve swissu. 

Pozici kurzového favorita dnešního osmifinále patří SINNERS Esports, na jejichž vítězství vypsal SazkaBET kurz 1,61:1. Naopak na výhru soupeře je vypsán kurz pohybující se okolo hodnoty 2,15:1. Vyrovnanost kurzů (1,83:1) je také na to, zda se odehrají 2 nebo 3 mapy. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.