CS:GO

SINNERS ve čtvrtek vstoupí do Thunderpick World Championship 2023 EU S1. Poradí si s Nexus?

SINNERS ve čtvrtek vstoupí do Thunderpick World Championship 2023 EU S1. Poradí si s Nexus?
26. 7. 2023
  |  

Nexus Gaming, rumunský celek, bude první výzvou SINNERS Esports v úvodním duelu vyřazovací části Thunderpick World Championship 2023 Europe Series 1. Zápas se odehraje ve čtvrtek od 10:00 a sledovat jej můžete na oficiálním Twitch kanále GRID.

SINNERS Esports se aktuálně nachází na 58. místě žebříčku HLTV, Nexus Gaming jsou o 10 míst pod nimi a vzájemný zápas v rámci prvního kola Thunderpick World Championship 2023 Europe Series 1 je může posunout kupředu. Nebudou to mít však vůbec snadné.

Tuzemský celek dokázal v poslední době předvést velmi solidní výsledky a výkony, a až na výbuch v European Pro League Season 9 se mu daří solidně. Se skórem 3:0 však jasně postoupil do play-off CCT North Europe Series 6 a také v rámci dalšího turnaje se bude chtít předvést.

Celková bilance obou organizací v rámci HLTV zápasů je 5:3 na mapy ve prospěch SINNERS, poslední vzájemný takový zápas se však odehrál v září loňského roku, tedy přibližně před 10 měsíci. Od té doby se situace výrazně změnila a karty zápasu jsou prakticky otevřeny. 

Český zástupce by měl být dle všeho v zápase také kurzovým favoritem a SazkaBET vidí jeho šance na vítězství v kurzu 1,50:1. Naopak na rumunské Nexus Gaming je vypsán kurz 2,40:1. Zajímavou možností se hodí také sázky nad/pod 2,5 mapy, tedy zda se odehrají všechny tři, na takovou možnost je vypsán kurz 1,91:1.

Zápas je možné sledovat ve čtvrtek od 10:00 na Twitch kanále GRIDESPORTS, konkrétně v anglickém jazyce. Podle HLTV je hned několik dalších jazykových mutací, nicméně dle všeho ani tento turnaj nebude pokrýván česko-slovenským streamem.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.