CS:GO

SINNERS ve 4. kole CCT Central Europe vyzvou těžké Illuminar Gaming. Skončí?

SINNERS ve 4. kole CCT Central Europe vyzvou těžké Illuminar Gaming. Skončí?
24. 3. 2023
  |  

Už dnes by SINNERS měli odehrát zápas v turnaji CCT Central Europe Series 5. Soupeřem pro 4. kolo swiss formátem hrané základní skupiny budou polští Illuminar Gaming.

Český tým SINNERS čeká v pořadí už 4. zápas ve swiss formátem hrané skupiny turnaje CCT Central Europe Series 5. Po jednom vítězství a dvou porážkách se tuzemská jednička pokusí udržet ve hře v souboji s polskými Illuminar Gaming.

Kromě rozpačité formy domácího celku, který navíc CCT zápasy nemůže hrát s Simonem "KWERTZZ" Horákem, ale trenérem Tomášem "tomkeejs" Tomkou, může dojít také na případný střet zápasů. Protože by se, čistě teoreticky, mohl zápas SINNERS s Illuminar Gaming, který je v plánu na 16:00, mohl křížit se zápasem Tipsport CS:GO Praha I. 

SINNERS z posledních 5 zápasů na HLTV zvítězili ve dvou, paradoxně proti polským soupeřům, když porazili AGO (2:1) a HONORIS (2:1), v dalších třech zápasech podlehli BIG Academy, MOUZ NXT a Astralis Talent, tedy třem academy celkům a pokaždé stavem 1:2. Krátké zápasy tak v případě SINNERS moc nečekejme.

Přímý přenos zápasu bude možné sledovat s česko-slovenským komentářem na Twitch kanále REPUBLEAGUE. Pokud vám bylo více než 18 let, můžete si okořenit sledování jednou ze sázkových příležitostí SazkaBET, který favorizuje více polský tým s kurzem 1,71:1

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.