CS:GO

SINNERS v neděli vstoupí do EDC 7. Prvním soupeřem bude celek GenOne

SINNERS v neděli vstoupí do EDC 7. Prvním soupeřem bude celek GenOne
18. 2. 2023
  |  

GenOne, Partizan, VOYVODA a SINNERS. To je složení celků, které se utkají o postup do play-off ve skupině "D" turnaje European Development Championship 7. Od kdy SINNERS hrají a kde je možné je sledovat?

Už zítra se rozběhne pro tuzemského zástupce na evropském poli, tým SINNERS Esports, skupinová fáze mezinárodní akce European Development Championship 7. V něm se mistr ČR za rok 2022 postaví jako první týmu GenOne. 

Ve skupině (označení D), která se hraje formátem GSL, však ještě může narazit na Partizan a VOYVODA. Právě tyto dva celky začnou souboj ve vzájemném BO1 duelu, stejně jako SINNERS s francouzskými GenOne.

Cíl v turnaji je bezpochyby jasný - dostat se do vyřazovací části a v ní bojovat o celkový prizepool $45,000, který se rozděluje mezi TOP 8 (čtvrtfinále) a případně také zisk TOP 2. Ta si totiž kromě prizemoney odnese také bootcamp na Maltě.

Český tým SINNERS je v úvodním zápase obrovským favoritem také dle bookemakerů sázkové kanceláře SazkaBET, která vidí jejich šance na vítězství v úvodním BO1 souboji jasně v kurzu 1,30:1. Naopak vítězství GenOne se očekává v kurzu 3,20:1.

Přímý přenos skupiny "D", respektive zápasu SINNERS Esports, můžete sledovat už zítra, tedy v neděli 19. února, od 14:00 na www.twitch.tv/edenesports. Posléze budou skupiny pokračovat dalšími zápasy.

 


Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE / CNC

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.