CS:GO

SINNERS uspěli v evropské kvalifikaci na V4FSF International Cup

SINNERS uspěli v evropské kvalifikaci na V4FSF International Cup
5. 9. 2021
  |  

Evropská kvalifikace na turnaj International Cup, který je cestou na V4 Future Sports Festival 2021, se rozběhla již v sobotu. Mezi týmy, které účastnily boje o slot nechyběl ani celek SINNERS, který neměl mnoho jiných možností, jak se na finálový event kvalifikovat.

Úvodní kola kvalifikace proti týmům StormWolwes a Tarczynski Protein Team se ještě hrála "off HLTV", ale zápasy od TOP16, kde domácí jednička nejprve vyzvala turecký "superteam" Eternal Fire se zde již objevil. Výsledkem byla jasná dominance českého výběru 16:2.

Následně čekalo poměrně neznámé jména v podobě týmu Save´s a následně dánský celek South, v jehož barvách působí například Mathias "MSL" Lauridsen nebo Jakob "JUGi" Hansen. Ve finále pak na SINNERS čekal ukrajinský celek Akuma.
Také poslední zápas začal pro český celek skvěle. Na mapě Inferno SINNERS rozebrali svého ukrajinského soupeře do posledního šroubku a po fantastickém výkonu jasně zvítězili 16:3.

Druhá mapa přinesla o něco málo vyrovnanější přestřelku, ve které však za delší konec provazu tahali opět hráči z Česka. Akuma se snažila v posledních kolech vývoj ještě zvrátit, ale marně a po výsledku 16:3 a 16:13 se vítězem kvalifikace stali právě SINNERS.



Čeští zástupci tak doplní eSubu v V4FSF International Cupu, odkud 4 z 8 týmů postoupí na samotný velký event.

Přehled zápasů SINNERS v kvalifikaci na V4FSF Cup:

  • 1:0 (16:2) vs. Eternal Fire
  • 2:0 (16:13; 16:5) vs. Save´s
  • 2:0 (16:8; 16:13) vs. South
  • 2:0 (16:3; 16:13) vs. Akuma

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.