CS:GO

SINNERS si zahrají CCT Online Finals 3. Kdo bude jejich prvním soupeřem?

SINNERS si zahrají CCT Online Finals 3. Kdo bude jejich prvním soupeřem?
15. 9. 2023
  |  

Český CS:GO celek SINNERS Esports obdržel pozvánku do CCT Online Finals #3. Vrchol turnajové série startuje už 18. září a nabídne souboj o $200,000 a dva slot na CCT Global Finals. Kdo bude prvním soupeřem jediného tuzemského zástupce?

Globální partner CCT, společnost GRID a organizátor Relog Media chystají opět pokračování velké série CCT Online Finals. Třetí série vyvrcholí v týdnu od 18. do 25. září 2023, kdy se bude v online turnaji bojovat nejen o $200,000, ale také o dva sloty na globální finále ze série CCT.

V prvním duelu double-elimination bracketu se jediný česko-slovenský zástupce, celek SINNERS Esports, utká s francouzskou soupiskou Looking4Org, která si zajistila slot na základě Western European Circuit. Tuzemský celek bude porovnávat síly s hráči jako Lucky nebo Ex3rcice. Vítěz duelu narazí na lepšího z dvojice Monte vs. Paquetá Gaming.
Pozvané celky do CCT Online Finals #3 | Zdroj: X/Twitter @cctour_gg
Další dvojice úvodního kola tvoří ruský celek 1win a brazilští Sharks Esports, východoevropský celek Aurora Gaming, který vyzve Into The Breach, další celek z Jižní Ameriky, tým MIBR, se utká s HAVU Gaming, ALTERNATE aTTaX narazí na Preasy Esport, OG Esport se poperou s Fake Natty a posledním duelem bude zápolení mezi 00 Nation a Sprout.

Přímé přenosy turnajové série budete moci sledovat už od 18. září na oficiálním Twitch kanále CCT. O detailním rozpisu zápasů budeme informovat během dalších dní. 

 


Zdroj úvodní fotografie: X/Twitter @cctour_gg
 
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.