CS:GO

SINNERS prohráli s Falcons a v baráži ESL Challenger League padají do Lower Bracket

SINNERS prohráli s Falcons a v baráži ESL Challenger League padají do Lower Bracket
17. 12. 2022
  |  

První pokus na úspěšnou záchranu selhal. SINNERS rozjeli 2. kolo baráže proti Falcons skvěle, přesto však nedokázali zakončit jednu z dalších map vítězně a prohráli 1:2.

SINNERS vs. Falcons

Výsledek - 1:2
  • de_overpass 16:5 (11:4)
  • de_inferno 12:16 (7:8)
  • de_nuke 5:16 (5:10)

Česká jednička začala na mapě Overpass skvěle, když celou sérii odstartovala dominantní T-side. Francouzská obrana nedokázala čelit strategiím české sestavy, jenž se podařilo získat v první polovině hned 11 kol a jasně tak určitě ráz zápasu.

Falcons se na odpověď nezmohli ani po změně stran a bodovali už pouze jednou. Tomáš "tomkeejs" Tomka co by hrající trenér tak dovedl sestavu k vítězství v poměru 16:5. 

Na Infernu sice SINNERS přišli o pistol round, pak však získali 5 kol v řadě a opět byli ve velmi komfortní pozici. Vedení se však ještě do poloviny rozplynulo a po vyrovnané podívané šli SINNERS na T-side za stavu 7:8. 

Nicméně i přesto se zase povedl začátek a česká sestava odskočila soupeři na stav 10:8. Ani to však Falcons nezastavilo a francouzský tým dokázal dvěma sériemi o 3 kolech získat vedení 14:11. Pak však SINNERS využili své šance a když už se nadechli k obratu, prohráli do force buy, což znamenalo stav 12:15 a posléze 12:16, tedy srovnání série na 1:1.

Do poslední mapy vstoupili SINNERS opařeni a za T-side začínající Falcons trestali všechny chyby. Francouzská sestava a se ujala vedení už 5:0 a česká odezva stále chyběla. Posléze se sice dočkali i SINNERS, ale ti již spíše korigovali stav na průběžných 5:10.

Ve druhé půli už český tým kolo nezískal a tak prohrál v poměru 5:16, což znamená pád do Lower Bracket baráže ESL Challenger League.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.