CS:GO

SINNERS přejeli mladé Astralis a v Malta Vibes 6 si zahrají čtvrtfinále

SINNERS přejeli mladé Astralis a v Malta Vibes 6 si zahrají čtvrtfinále
13. 2. 2022
  |  

SINNERS obdrželi pozvánku do 2. stage Malta Vibes Knockout Series 6, tedy rovnou do osmifinále. V něm se postavil celek postupujícím Astralis Talent a bylo z toho rychlé a velké vítězství českých hráčů.

Možnost zajímavé konfrontace s týmem spadajícím do elitní organizační struktury dánských Astralis měli možnost v neděli dopoledne hráči SINNERS. Český celek vyzval mladé hráče z Dánska v souboji o postup do čtvrtfinále Malta Vibes Knockout Series 6.

Na úvodní mapě série si SINNERS postupně vypracovali solidní náskok. Snahu Astralis v comebacku sice komplikoval fakt, že se hra kvůli technickým pauzám přerušoval i přesto dánští hráči bojovali o šanci na comeback. Za stavu 14:13 dokázali zvládnout čeští hráči urvat kolo ve force buy a šli do vedení 15:13, které již nepustili.

Dánsko-český souboj se přesunul na mapu Nuke, jenž byla pickem právě Astralis Talent. SINNERS startující za CT stranu však bravůrně podchytili začátek a postupně si vypracovali značný náskok.

Krasojízda českého celku se zastavila až za stavu 15:2. Následně bránící Astralis ještě dokázali uhrát 3 kola. Ale poslední hřebíček do dánské rakve udělilo z největší míry duo NEOFRAG & forsyy, které s přispěním beastika, ovládlo rozhodující kolo.

Ve čtvrtfinále Malta Vibes Knockout Series 6 vyzvou SINNERS lepšího z dvojice ECSTATIC/GMT. Právě druhý zmíněný celek před časem vyřadil z turnaje Dynamo Eclot.

SINNERS vs. Astralis Talent

Výsledek - 2:0
  • de_vertigo 16:13 (10:5)
  • de_nuke 16:5 (13:2)
  • de_mirage

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.