CS:GO

SINNERS přehráli ukrajinsko-srbský tým ONYX a postupují na V4 Future Sports Festival 2021

SINNERS přehráli ukrajinsko-srbský tým ONYX a postupují na V4 Future Sports Festival 2021
23. 9. 2021
  |  

Cesta SINNERS na V4FSF 2021 mohla být zkompletována už dnes. Vítěz duelu SINNERS/ONYX se měl stát jistým postupujícím na event, kde se bude hrát o €300,000.

SINNERS se podařilo dostat do V4 International Cupu, který funguje svým způsobem jako uzavřená kvalifikace, kde se dají vyhrát zajímavé peníze a zároveň jde získat místenky na samotném finálovém eventu V4 Future Sports Festival 2021.

Českou jedničku dnes čekala srbsko-ukrajinská sestava ONYX v semifinále upper bracketu. Vítěz tohoto duelu už by měl jistou TOP3 na International Cupu a tedy i účast na VFSF 2021.

SINNERS vs. ONYX

  • Semifinále Upper Bracketu V4FSF International Cup
  • Výsledek - 2:0
    • de_inferno 16:2 (13:2)
    • de_nuke 16:11 (7:8)
    • de_ancient

Mapa Inferno otevřela duel mezi SINNERS a ONYX. Byť šlo o pick mapy právě druhého jmenovaného celku, na serveru to nebylo vůbec znát a naprostou dominancí určovali tempo hráči české CS:GO jedničky. ONYX za celou mapu uhráli pouhá 2 kola, a to ještě v první polovině. Pohodlné vítězství 16:2 svým sk´óre 22 killů a 6 smrtí podtrhl Tomáš "oskar" Šťastný.



Na mapě Nuke se diváci dočkali vyrovnanější podívané, během které se ani jeden z týmů neutrhl na větší počet kol a krok za krome oba mířily do závěru podívané. SINNERS se podařilo utrhnout až za stavu 11:1, kdy 5 koly v řadě dokráčeli až k vítězství nejen na mapě, ale i v sérii, které je posouvá na V4 Future Sports Festival 2021.

Zdroj úvodní fotografie: www.twitch.tv/playzonecz

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.