Partnerství
Zajímavosti

SINNERS představili Fan Club Memberships. V ceně o 690 do 4200 korun jsou vstupenky, merch i večeře

SINNERS představili Fan Club Memberships. V ceně o 690 do 4200 korun jsou vstupenky, merch i večeře
19. 7. 2022
  |  

Po vzoru řady sportovních klubů se SINNERS vrátili s několika úrovněmi fan club membershipů, které obsahují řadu výhod pro předplatitele.

Organizace SINNERS se rozhodla vypustit do světa mezi své fanoušky možnost podpory ve formě klubových membershipů. Pro fanoušky jsou připraveny tři úrovně fan club podpory s názvy SERIAL SINNERS, MASTER ASSASSIN a SINMATE.

Podle úrovně předplatného na sezonu a půl, tedy 18 měsíců, se jednak liší cena, za kterou si můžete členství pořídit, ale zároveň také množství a obsah výhod s ním spojena. 

Členství jsou ve variantách za 690, 1690 a 4200 korun na zmíněných 18 měsíců, tedy sezonu 2022 a rok 2023. Nejvyšší úroveň obsahuje mj. také věci jako: večeře s týmem, volné vstupenky na česko-slovenské LAN akce nebo pozvánky na privátní akce organizace. 

Mezi dalšími výhodami jsou slevy na merch, "free goodies" na offline akcích, slevu na bootcamp v libereckém SINNERS HQ nebo speciální klubovou kartičku. 

Na česko-slovenské esportové scéně jde o poměrně netradiční snahu o tvoření komunity okolo fanoušků, příkladem ze sportovního prostředí může být například fotbalový klub AC Sparta Praha se svým členstvím v rámci "Sparta Club".

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport