CS:GO

SINNERS porazili Sprout a postupují do play-off Snow Sweet Snow

SINNERS porazili Sprout a postupují do play-off Snow Sweet Snow
2. 4. 2021
  |  

Napínavý ranní zápas mají za sebou hráči SINNERS, kteří v přímém boji o postup do play-off turnaje Snow Sweet Snow #3 vyzvali německý celek Sprout. Po dvou a půl hodinách a dvou mapách bylo rozhodnuto, česká jednička míří do play-off.

Pro SINNERS se hlavní skupina, hraná swiss formátem, začala vyvíjet velmi dobře, když si v pondělí poradili s týmem Galaxy Racer 2:0 jasným výsledkem. Následovala porážka od dánského celku Tricked, což by se dalo považovat za jakýsi “trademark” SINNERS, neboť druhé zápasy ve Swiss formátu jim dlouhodobě nevycházely. Chuť si domácí jednička spravila ve středu proti Anonymo z Polska, nicméně týden jako na horské dráze zařídil legendární tým Dignitas, který SINNERS po dlouhém boji udolal 2:1.

Rozhodující zápas tak čekal na SINNERS v pátek, kdy se jejich soupeřem stal německý celek Sprout, kterému dlužili Oskar aspol. odvetu za vyřazení v semifinále European Development Championship. Cíl v podobě postupu byl splněn po jasném vítězství na nuku a následném, dlouhém a vyrovnaném, boji o inferno. U zvládli SINNERS i díky neuvěřitelným clutchům v podání Tomáše “Oskar” Šťastného, který výraznou měrou pomohl SINNERS k postupu. 

Výsledky SINNERS v hlavní skupině Snow Sweet Snow #3:

  • vs. Galaxy Racer 2:0 (inferno 16:8; vertigo 16:4)

  • vs. Tricked 0:2 (inferno 12:16; train 9:16)

  • vs. Anonymo 2:0 (nuke 16:3; inferno 16:12)

  • vs. Dignitas 1:2 (vertigo 16:14; nuke 9:16; overpass 10:16)

  • vs. Sprout 2:0 (nuke 16:8; inferno 19:16)

Záznamy zápasů jsou k dispozici na našem Facebooku a v pondělí bude opět připraveno živé vysílání ať již na Sazka Esport, tak twitch.tv/eleaguecz

Highlighty hráčů SINNERS:

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.