CS:GO

SINNERS porazili 17. tým světa a postupují do semifinále Malta Vibes

SINNERS porazili 17. tým světa a postupují do semifinále Malta Vibes
21. 9. 2021
  |  

Těsný zápas se šťastným koncem za sebou mají SINNERS, kteří otočili bitvu s brazilským celkem FURIA a zajistili si postup mezi nejlepší 4 týmy Malta Vibes Knockout Series 2.

Česká CS:GO jednička musela zápas s aktuálně 17. týmem na světě postupně otáčet, ale během Nuku a především Ancientu ukázala svůj vzestup.

SINNERS vs. FURIA

Výsledek - 2:1
  • de_vertigo 11:16 (8:7)
  • de_nuke 19:16 (10:5)
  • de_ancient 16:5 (11:4)

SINNERS vstoupili do zápasu obstojně, když za T-side uhráli na Vertigu 8 kol. Posléze však drtivým nástupem serveru kralovali hráči z Brazílie. Posléze na Nuku nedokázali čeští borci držet výrazný náskok, o který přišli a své vítězství museli vybojovat až v prodloužení.

Na Ancientu už to byla karpet lepší pohádka a dominantní výkon od SINNERS, které kromě páteční dohrávky Sazka eLEAGUE čeká za necelých 14 dní také IEM Fall, kde ve skupině vyzvou giganty jako Astralis.




Vítězství posouvá SINNERS do semifinále proti Lyngby Vikings (středa 16:00), tedy týmu, s nímž mají čeští hráči mnoho zkušeností ze začátku roku. Na druhé straně bracketu své semifinále odehrají Entropiq a 1WIN zítra od 13:00.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.