CS:GO

SINNERS poráží Sangal podruhé tento týden a postupují do play-off CCT North Europe

SINNERS poráží Sangal podruhé tento týden a postupují do play-off CCT North Europe
2. 2. 2023
  |  

SINNERS se tento týden potkali již podruhé s týmem Sangal, který v úterý 31. ledna porazili 22:19 v rámci open kvalifikace na IEM Rio. Tentokrát vyšli ze vzájemného duelu vítězně opět hříšníci, kteří si vítězstvím 2:0 zajistili účast v play-off CCT North Europe Series 3.

SINNERS vs. Sangal

Výsledek - 2:0
  • de_vertigo | 19:15 (11:4)
  • de_mirage | 16:14 (5:10)
  • de_ancient | 

SINNERS naskočili do utkání se Sangal ve velkém stylu a úvodní CT stranu na vertigu ovládli poměrem 11:4. Po změně stran se síly otočili a obdobně skvělou CT stranu předvedli i hráči Sangal, kteří dokázali dotáhnout úvodní mapu do prodloužení. Stejně jako o dva dny dříve byli úspěšnějším týmem v nadstavbových kolech hříšníci, kteří si připsali výhru 19:15 a vedení v sérii 1-0. Hlavními strůjci vítězství na první mapě byli Oskar se Zerem, kteří si shodně připsali po 30 killech.

Druhá mapa nezačala pro českou organizaci nejlépe. I přes brzké vedení 5:3 dokázali Sangal první polovinu otočit a do změny stran se šlo za stavu 5:10. SINNERS tento stav však nepoložil, a díky skvělému týmovému výkonu urvali mirage v třicátém kole poměrem 16:14. V celé sérii tak SINNERS zvítězili 2-0. Tentokrát byl nejvíce vidět SHOCK, který si připsal stejně killů, jako jeho dva kolegové na předchozí mapě a jeho ADR se zastavilo na čísle 105,1.

Díky této výhře se posunuli SINNERS ve swiss skupině CCT North Europe na skóre 3-2 a zajistili si tak postup do play-off. To začíná již v pátek 3. února, kdy od 10:00 vyzvou SINNERS bulharský celek 500, se kterým se utkali stejně jako se Sangal v rámci open kvalifikace na IEM Rio. SINNERS v tomto zápase zvítězili 16:13 na mapě mirage.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.