CS:GO

SINNERS po obědě vstoupí do CCT North Europe. Prvním soupeřem jsou Endpoint

SINNERS po obědě vstoupí do CCT North Europe. Prvním soupeřem jsou Endpoint
2. 3. 2023
  |  

Turnaj CCT North Europe Series 4 odstartoval a česko-slovenský celek SINNERS Esports do osudí vstoupí dnes po obědě v souboji v britským týmem Endpoint.

Premiérový zápas ve 4. sérii CCT North Europe odehrají SINNERS a Endpoint dnes po obědě. V rámci evropské tier 2 scény jsou čeští hráči po porážce s 1WIN, která znamenala konec v posledním kole kvalifikace na ESL Challenger Melbourne, proti 56. celku na portále HLTV, by se tak mohli opět nakopnout.

Sestava Endpoint tvořená britským jádrem, ale také hráči z Dánska, Izraele i Polska, v posledních týdnech hraje ve velkém tempu a odehrává několik zápasů týdne, navíc dnes po souboji se SINNERS jde ještě bojovat s Illuminar v rámci Elisa Invitational Winter 2023 a čekají je v dalších dne další tři turnaje. Může se tak ukázat, zda je spíše výhoda nebo ke škodě, odehrávat velkém množství zápasů v krátkém čase.

Turnaje CCT North Europe Series 4 se hraje tradičním swiss formátem, ve kterém se utkávají postupně týmy se stejným skóre, přičemž k postupu do play-off potřebuje celek získat 3 vítězství (z maximálně 5 zápasů), naopak 3 porážky znamenají konec.
V rámci kurzové nabídky SazkaBET najdete také zápasy k turnaji CCT North Europe, včetně duelu mezi SINNERS a Endpoint. Pokud vám je tedy více než 18 let, můžete si sledování evropských turnajů zpestřit. Dnes jsou mírným favoritem hráči Endpoint, kteří budou chtít své ranking postavení i lépe selektovaný map pool využít ve vítězství.

Přímý přenos souboje SINNERS s Endpoint můžete sledovat už dnes od 13:00 na Twitch kanále organizátora turnaje CCT_en. Zápas bude vysílán bez česko-slovenského komentáře, tudíž je k dispozici primárně pouze anglická verze.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.