CS:GO

SINNERS padli v klíčovém zápase. Ruská HYDRA zvítězila 1:2 a postupuje do finále ESEA Advanced

SINNERS padli v klíčovém zápase. Ruská HYDRA zvítězila 1:2 a postupuje do finále ESEA Advanced
3. 6. 2023
  |  

Český celek SINNERS Esports nezvládl klíčový zápas Upper Bracket play-off ESEA Advanced, když prohrál s ruským celkem HYDRA 1:2 a přišel o první příležitost na postup do ESL Challenger League.

Tuzemské sestavě SINNERS Esports se nepodařil zápas v horní části pavouku vyřazovacích bojů turnaje ESEA Advanced, když poprvé prohrál. Po dlouhé bitvě český zástupce nestačil na ruský celek HYDRA, kterému na úvod podlehl v těsném overtime na mapě de_overpass (17:19).

Následně se SINNERS zmátořili a otáčeli vývoj díky výkonu na mapě de_nuke, kde si vypracovali náskok 9:6 už v polovině hry, posléze pokračovali v nastoleném tempu a dokráčeli až pro vítězství 16:8. HYDRA však sériii nepoložila a následně, díky kvalitnímu výkonu na závěrečné mapě de_anubis, kde ovládla úvodních 9 kol v řadě, zvítězila 16:11 a celkoě 2:1.

SINNERS nyní budou čekat ve finále spodní části bracketu (jistá TOP 3) na vítěze dalších zápasů, které se musí teprve odehrát. Z nejlepším z nich se český celek utká o postup do grandfinále, které zajišťuje slot do ESL Challenger League a dojde na odvetu s týmem HYDRA.

Hydra vs. SINNERS

Výsledek - 2:1
  • de_overpass 19:17 (8:7)
  • de_nuke 8:16 (6:9)
  • de_anubis 16:11 (9:6)

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.