CS:GO

SINNERS padli 14:16 s MOUZ, přesto postupují do semifinále TWR Eastern European Masters

SINNERS padli 14:16 s MOUZ, přesto postupují do semifinále TWR Eastern European Masters
24. 9. 2022
  |  

Skupina "A" turnaje TWR Eastern European Masters, který slouží jako kvalifikace na BLAST Premier Fall Showdown je minulostí. Nejlépe si vedl tým MOUZ, hned za ním skončili SINNERS, oba míří do semifinále.

SINNERS za sebou mají velmi zajímavý den. Během něj museli nejprve porazit v poměru 16:10 tým Nexus, následně v těsném souboji na mapě de_nuke podlehli MOUZ 14:16, což znamenalo pád do decider zápasu.

Závěrečné utkání dne odehráli SINNERS s dalším týmem ve skupině, kterým byl maďarský celek ONYX. Ten příliš české jedničce nezatopil a na mapě de_overpass SINNERS dominantně zvítězili 16:2.

Společně s MOUZ tak český celek postupuje do nedělních semifinálových (případně finálového) zápasů. Soupeři vzejdou ze skupiny "B", která startuje dnes a nachází se v ní ex-SKADE, Eternal Fire, Strive in chaos a 0to100.

V neděli se bude startovat již od 10:00, další semifinále následuje ve 13:00 a finálový zápas, který rozhodne o postupujícím na BLAST Premier Fall Showdown, je v plánu na 16:00 (všechno BO3).

Zdroj úvodní fotografie: @PGL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.