CS:GO

SINNERS otočili vývoj duelu s Endpoint a v Polsku si zahrají večer grandfinále

SINNERS otočili vývoj duelu s Endpoint a v Polsku si zahrají večer grandfinále
9. 7. 2022
  |  

Opět proti Endpoint, opět vítězství. Tentokrát si SINNERS poradili s britským soupeřem po obratu v BO3 sérii, ke kterému přispěl zejména famozním výkonem Sebastian "beastik" Daňo.

Souboj mezi SINNERS a Endpoint začal na mapě Overpass, kdy si přes dominantní první půli ze strany britského celku došlo na dramatickou koncovku. Na české hráče nečekala lehká úloha ve snaze otočit průběžný stav, kdy tým prohrával 4:11, přesto se však kolo za kolem tento cíl dařil.

Stopku Endpoint vystavili až před koncem, kdy dokázali urvat dvě kola v řadě a zvítězit v poměru 16:14. To SINNERS nesložil, naopak na Inferno nastoupili ve velmi dobré náladě, což se projevilo dominancí na serveru.

Sebastian "beastik" Daňo si připsal 29 killů a po výsledku 16:5 se pozornost mohla přenést na závěrečnou mapu - Vertigo. Na ní vyšel úvod SINNERS na jedničku, když z úvodních 6 kol český celek hrající na T-side ukořistil hned 5 bodů. Komplikace přišly vzápětí, kdy se Endpoint podařilo snížit. 

Do druhé půle (stav 8:7) však SINNERS vstoupili opět aktivnějším pojetím hry, což s sebou přineslo zisk řady bodů. Po 25 kolech tak svítil na scoreboardu stav 14:11 ve prospěch českých barev.

SINNERS vs. Endpoint

Výsledek - 2:1
  • de_overpasss 14:16 (4:11)
  • de_inferno 16:5 (13:2)
  • de_vertigo 16:11 (8:7)

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.