CS:GO

SINNERS nestačili na Partizan a končí v play-off ESEA Advanced

SINNERS nestačili na Partizan a končí v play-off ESEA Advanced
12. 3. 2023
  |  

Česká organizace SINNERS nestačila v utkání druhého kola lower bracketu play-off ESEA Advanced na balkánskou sestavu Partizan 0:2. Cesta za vytouženou Challenger League tak pro hříšníky končí neúspěšně.

SINNERS vs. Partizan

Výsledek - 0:2
  • de_anubis | 8:16 (5:10)
  • de_vertigo | 16:19 (6:9)
  • de_mirage

Po úvodní prohře v upper bracketu s Iron Branch a výhře v prvním kole lower bracketu nad The Witchers narazili SINNERS na 54. celek světa, balkánský Partizan. 

Partizanu připadla volba první mapy a ti si za úvodní mapu vybrali Anubis. Ten pro SINNERS nezačal vůbec dobře, hříšníci se nedokázali dostat do zápasu a Partizan si vytvořil náskok 0:9. SINNERS se dokázali z nepříznivého vývoje oklepat a stáhnout své soupeře až na stav 7:10. Poté přebrali otěže zápasu opět hráči Partizanu, kteří do konce mapy dovolili Čechům pouze jedno kolo a připsali si výhru 8:16.

Ani na druhé mapě, kterou se stalo vertigo, nezačali hráči liberecké organizace nejlépe. Úvod jim opět utekl a Partizan odskočil na vedení 0:7. I tentokrát se dokázali hříšníci z nepříznivého stavu oklepat a mapu nejen srovnat, ale dokonce otočit až na stav 15:11. Koncovka bohužel pro tuzemské fanoušky opět patřila Partizanu, který dokázal srovnat na 15:15 a poslat mapu do prodloužení. V něm se SINNERS nezadařilo a přišla tak druhá prohra, tentokrát 16:19. Celkově 0-2.

Pro SINNERS tak cesta play-off ESEA Advanced končí a brány Challenger League zůstanou uzavřeny. Partizan postupuje do dalšího kola, v němž vyzve ukrajinský celek B8.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.