CS:GO

SINNERS nestačili na LDLC a sen o Majoru se rozplývá.

SINNERS nestačili na LDLC a sen o Majoru se rozplývá.
15. 2. 2023
  |  

V Paříži se bude hrát bez česko-slovenského týmu. To je jasné už před uzavřenou kvalifikací, do které se nedokázala probojovat ani poslední domácí naděje. SINNERS o jedinou mapu končí před branami RMR.

V druhé otevřené kvalifikaci se SINNERS opět dostali do rozhodujícího zápasu, ale i podruhé prohrávají 1:2. Ani tentokrát to hříšníkům bohužel nevyšlo a český sen o účasti na Majoru v Paříži se rozlývá. V zápase s francouzskými reprezentanty z LDLC byli přitom SINNERS více než konkurenceschopní, ale nakonec vše zhatila rozhodující mapa Nuke.

Celá série odstartovala na mapě Anubis, kde SINNERS za útok dokázali získat skvělou výhodu 10:5, avšak na CT straně je francouzský celek zvládl číst a plánovat své útoky ve správných chvílích. I přes snahu našich reprezentantů si LDLC tedy došli pro těsnou výhru 16:14.

SINNERS ale vzápětí odpověděli vyhraným Overpassem, a to asi nejlepším možným způsobem. Za teroristy totiž oskar a spol. zvládli získat 10 bodů a v druhé polovině už šlo o pouhou formalitu. Díky výsledku 16:6 to vypadalo, že jsou SINNERS jasně lepším týmem a v rozhodující hře si postup pohlídají.

Opak byl však bohužel pravdou a i přesto, že hříšníci získali na úvod papírově silnější CT stranu, LDLC se dokázali dostat do vedení 9:6. V druhé polovině se SINNERS už k mnoha náporům nezmohli a francouzská skvadra měla většinu kol zcela pod svou kontrolou. Cesta na Major s nepostupem SINNERS pro české týmy končí.

SINNERS vs. LDLC

Výsledek - 1:2
  • de_anubis 14:16 (9:6)
  • de_overpass 16:6 (10:5)
  • de_nuke 7:16 (6:9)


Author photo
Prokop "Hippowan" Sojka