CS:GO

SINNERS nastoupili s trenérem, Sampi přesto nedokázali kontrovat a padli 0:2

SINNERS nastoupili s trenérem, Sampi přesto nedokázali kontrovat a padli 0:2
26. 5. 2022
  |  

Nejočekávanější zápas zápas týdne mezi SINNERS a Sampi přišel na pořadí ve čtvrtek od 19:00. V REPUBLEAGUE Closed kvalifikaci nabral zápas rychlejší spád než mnozí čekali.

Nečekaně rychlý a úspěšná start zápasu zařídili SINNERS za CT stranu na mapě Overpass. Sampi vstoupili do duelu bez duše a velmi rychle prohrávali už 0:7. Rozjeté SINNERS v těchto chvílích zápasů táhl zejména Tomáš "tomkeejs" Tomka, který naskočil za Adama "NEOFRAG" Zouhara. Výkon trenéra sice upadal, Sampi se přesto české jedničce ani nepřibližovali. 

V polovině se týmy vyměnily na jednotlivých stranách za stavu 11:4 pro SINNERS. Těm vyšel také pistol round a propast se zvědčovala, úspěšný force a dvě další kola sice Sampi částečně do hry vrátila. V té době však již naplno zářil na serveru David "forsyy" Bílý a Max "SHOCK" Kvapil, kteří dopomohli SINNERS k vítězství. Sampi na vlastním picku nepomohlo ani 25 killů MATYSe.

Na mapu Inferno už naskočil za SINNERS také Adam "NEOFRAG" Zouhar, což se však na hře české jedničky vůbec neprojevilo. Sampi získali kontrolu nad začákem mapy a velmi rychle vedli 7:2. Posléze se však i rozjela mašina SINNERS, které patřil závěr poloviny, kdy sérií 6 kol v řadě dokonce vedli 8:7. 

Přelévání kol ze strany na stranu pokračovalo i po výměně stran, a byť se sice první na 10. bod dostali Sampi, další kola patřila SINNERS. Následovala totiž série 6 kol, které zajišťovaly české jedničce za CT stranu pohodlné vedení 14:10. A když v následném kole Sebastian "beastik" Daňo stáhl soupeře 4K, zdálo se, že je hotovo. 

První match point odmítl Matys, který dokázal clutchnout 1v2 a ustřížit explodující bombu. Ve 28. kole už však SINNERS šancí nepohrdli a zvítězili 16:12, celkově 2:0.

SINNERS vs. Sampi

Výsledek - 2:0
  • de_overpass 16:9 (11:4)
  • de_inferno 16:12 (8:7)
  • de_ancient

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.