CS:GO

SINNERS na startu play-off CCT Central Europe Series 7 vyzvou Eternal Fire

SINNERS na startu play-off CCT Central Europe Series 7 vyzvou Eternal Fire
14. 8. 2023
  |  

Česká sestava SINNERS Esports se v prvním kole CCT Central Europe Series 7 představí proti celku Eternal Fire. Souboj s tureckým celkem se odehraje již dnes od 19:00.

Po dvou porážkách v řadě, konkrétně s týmy Montee (1:2) a Aurora (1:2), vypadli hráči SINNERS ze dvou turnajů Thunderpick World Championship 2023 Europe Series 1 a CCT 2023 Online Finals 2, třetí porážka v řadě by znamenala další konec a tomu se pokusí tuzemský celek zabránit.

Turecký tým Eternal Fire, aktuální 32. tým světového rankingu HLTV, se v poslední době účastní minima turnajů. Jedním z nich je například boj v Pinnacle Cup V, kde má aktuálně celek skóre 2:1 po vítězstvích nad QM a 9 Pandas a porážce s polskými los kogutos.

Naopak český zástupce, tým SINNERS, po náročných týdnech měl v posledním relativně volnější program, kdy se zejména pokoušel uspět v otevřené kvalifikaci IEM Sydney 2023, ale také se mohl připravovat na start dalších soutěží, neboť obdržel pozvánku do CCT North Europe, která na začátku týdne.

Favoritem duelu úvodního kola CCT Central Europe Series 7 budou turečtí hráči Eternal Fire, na jejichž vítězství vypsal SazkaBET kurz 1,38:1, na tuzemského zástupce je vypsán kurz 2,80:1. Přímý přenos s česko-slovenským komentářem můžete sledovat na Twitch kanále REPUBLEAGUE už dnes večer od 19:00.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.