CS:GO

SINNERS na IEM Fall: Fotka před legendární Avicii arénou jako předzvěst účasti na PGL Major?

SINNERS na IEM Fall: Fotka před legendární Avicii arénou jako předzvěst účasti na PGL Major?
2. 10. 2021
  |  

Hráči SINNERS si ve Švédsku kromě CS:GO zápolení, hraní fotbalu, užívají také podzimní relax, který mohou obstarávat také procházky. Jedna z nich zavedla SINNERS také ke slavné Avicii aréně.

Švédská multifunkční aréna Avicii (dříve Ericsson Globe nebo jen zkráceně Globen) pojme svojí kapacitou až 16 000 míst pro stání a koncerty, přibližně 13 000 pak v případě sezení a hokejových utkání. Právě zde se domácí reprezentace radovala v roce 2013 ze zisku triumfu z Mistrovství světa v ledním hokeji.

Právě tato aréna by se měla stát domovským místem turnaje PGL Major 2021 Stockholm, který začíná přibližně za měsíc. Už nyní je ovšem téměř jisté, že například legendární "švédský" tým fnatic se na toto místo nepodívá.
SINNERS před Avicii Arena | Zdroj: SINNERS Esports
Ani SINNERS, kteří se nedaleko nachází na IEM Fall 2021, neopovrhli možností se u multifunkční arény vyfotit. Dnem i nocí, s každým dalším zápasem i vývojem ve skupinách, se sen o účasti čistě českého celku na turnaji z kategorie Major blíž a blíž.

Co potřebují SINNERS k postupu na PGL Major?

100% jistotu účasti na PGL Major Stockholm budou mít čeští hráči, pokud dosáhnou na IEM Fall 2021 EU TOP 6. Jakýkoliv jiný RMR bodový zisk (tedy umístění na 7. - 11. místě) znamená nutnost ohlížet se okolo sebe na bodování ostatních týmů.

Zdroj úvodní fotografie: SINNERS Esports

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.