CS:GO

Sinners míří do turnaje s FaZe a neofragovými OG, čeká je SteelSeries Nova Invitational

Sinners míří do turnaje s FaZe a neofragovými OG, čeká je SteelSeries Nova Invitational
11. 8. 2022
  |  

Sobota se ponese ve znamení premiéry pro SINNERS v nové sestavě. Liberečtí Hříšníci se Zerem nastoupí v SteelSeries Nova Invitational, kde je v prvním zápase čeká NEOFRAG s OG. Pokud se povede SINNERS OG porazit, mohou je čekat ve finále FaZe, kteří své první utkání odehrají s týmem Tricked.

SINNERS čeká tuto sobotu premiéra v nové sestavě. Parta kolem beastika se od 14:00 představí v zápase s OG, bude se tak jednat o první střetnutí se Zerem v sestavě Hříšníků. Navíc to bude poprvé, co se v turnaji pokrytém HLTV utkají SINNERS s NEOFRAGEM, který libereckou organizaci opustil na konci května. Po více než dvou letém působení u tuzemské jedničky tak Adam Zouhar okusí, jaké je to stát proti tomu nejlepšímu, co česká scéna aktuálně nabízí. Výhodou pro SINNERS může být fakt, že se zápas odehraje v BO1 formátu.

I tak by se ale mělo jednat o zápas, ve kterém OG jsou jasným favoritem. Šestnáctý tým světa adicí degstera do své sestavy tak bude mít možnost otestovat svou formu před nadcházejícím BLAST Premier Fall Groups, který je čeká od 19.8. Stejný turnaj odehrají i FaZe, kteří se v úvodním střetnutí porvou s týmem Tricked, navzdory BO1 sérii by ale měli stále platit za jasného favorita.

Author photo
Jakub "Koty" Kotajny Student žurnalistiky na FSV UK, který se vydal na dráhu tuzemského Counter-Strike komentátora a redaktora.