CS:GO

SINNERS mají v Thunderpick European Series #2 první výhru a čekají na dalšího soupeře

SINNERS mají v Thunderpick European Series #2 první výhru a čekají na dalšího soupeře
5. 9. 2023
  |  

Český celek SINNERS Esports dokázal zvládnout úvodní zápas "předkola" Thunderpick World Championship 2023 European Series 2, když dokázal porazit tým Aurora Young Blud 2:0. Soupeř pro další kolo ještě nebyl určen.

První kolo Thunderpick World Championship 2023 European Series 2 se rozběhlo a byl u toho také český tým SINNERS Esports, který čekala mladá východoevropská sestava Aurora Young Blud. S tou však neměl tuzemský zástupce příliš mnohos starostí, když po relativně vyrovnaných polovinách na obou mapách definitivně udeřil.

Aurora Young Blud dokázala držet tempo zejména na mapě de_overpass, kde i přes nepřesvědčivých 7 získaných kol za CT stále udržela krok a ve výsledku z toho byla porážka na nejsilnější mapě SINNERS "jen" 12:16. Český celek udeřil na druhé mapě už rázně, kdy po polovině 10:5 dovolil soupeři jediné kolo a zvítězil 16:6.

SINNERS se v dalším kole utkají v těžkém duelu s vítězem duelu mezi týmy Pompa a Anonymo (pátek 13:00). V pátek do zápasu nastoupí také Sampi, kteří se utkají s ARCRED a v případě vítězství půjdou na lepší z dvojice 500 / The Prodigies.

SINNERS vs. Aurora Young Blud

Výsledek - 2:0
  • de_overpass 16:12 (8:7)
  • de_mirage 16:6 (10:5)
  • de_anubis

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.