CS:GO
PGL Major 2022

SINNERS jsou zpět v Česku. Jak vypadal přílet hráčů, kteří spojili domácí komunitu?

SINNERS jsou zpět v Česku. Jak vypadal přílet hráčů, kteří spojili domácí komunitu?
26. 4. 2022
  |  

Byl to smutný návrat, kterým cloumala řada emocí. Na hráčích SINNERS bylo i více než 24 hodin po prohraném zápase vidět, jak neskutečně je mrzí to, co se nepovedlo.

Nebylo mnoho lidí, kteří mají k esportu a zejména CS:GO blízko, a nepustili by si v neděli dopoledne klíčový zápas v rámci PGL Major Antwerp RMR kvalifikace. SINNERS v něm sice podlehli po těsném závěru rozhodující mapy kosovskému týmu Bad News Eagles, ale přesto dokázali spojit značnou část komunity, která věřila v jejich úspěch. 

Jak vypadal návrat zpět do Česka? Nesla se v pochmurné náladě a atmosféře, všichni si uvědomovali, jak blízko, a přitom tak daleko, byl samotný Major.

SINNERS v pondělí odpoledne přistáli na Letišti Václava Havla, kde je čekala desítka fanoušků, management a také Sazka Esport tým s jedním překvapením. Komentátoři, bývalý hráč Cannie, či influenceři Miley a DeeThane společně s námi totiž připravili video vzkaz, ve kterém měli pro SINNERS jasnou zprávu: „Dobrá práce pánové, jsme na vás hrdí.“



Ve videu uvidíte, jak návrat probíhal a taky to, co říkal samotný CEO organizace SINNERS Moritz Straube o výkonech hráčů nebo podpoře fanoušků v lepších i horších časech. Video obsahuje sestříhanou verzi přání, které pro SINNERS lidé z komunity udělali, originální kompletní verze medailonku/děkovného videa bude k dispozici zítra.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.